Fitim Majkovci

Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë. Proza, Poezi, Monologje e shkrime t'gjata narrative. Pak nihilist. Mirë se vjen!

Përdoruesit që e ndjekin Fitim Majkovci

64x64
Gazi Këpuska
Aktivist në Hiking. Aktivist në Programim. Aktivist në Jetë. E qishtu.
64x64
lea hoxha
64x64
Diellza Rrustemi
Agricultural economics UP, Bookworm, 20y
64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa