Armend Kadrija

Postimet e pëlqyera nga Armend Kadrija
Kulturë

Dallimi mes “prove” dhe “provo” dhe përdorimi i tyre në tekste

Përdorimi i internetit ka qenë një gjë shumë e frytshme për shumëkënd që njoh, e sidomos për mua... Lexo më shumë

Rrjete Sociale

Si të ngarkoni foto në instagram përmes kompjuterit tuaj

Shumë përdorues të Instagram realizojnë foto të ndryshme përmes aparateve profesionale dhe i modi... Lexo më shumë