Armend Kadrija

Përdoruesit që i ndjek Armend Kadrija

64x64
Granit Rexha
Software engineer. Loves to write.
64x64
Fatos Morina
Inxhinier softueri, i etur dhe i pasionuar për të mësuar gjëra të reja dhe pë...