Fatos Morina

Inxhinier softueri, i etur dhe i pasionuar për të mësuar gjëra të reja dhe për t'i ndihmuar të tjerët

Kulturë

Dallimi mes “prove” dhe “provo” dhe përdorimi i tyre në tekste

Përdorimi i internetit ka qenë një gjë shumë e frytshme për shumëkënd që njoh, e sidomos për mua... Lexo më shumë