Filozofi

filozofi


Filozofi

E vërteta nga Aporitë

Njeriu dhe e vërteta mund të jenë sikur aporitë e Zenonit. Ndoshta nuk kemi të drejtë të bëjmë... Lexo më shumë

Filozofi

Robot të dua, a më don ti mua?

Njëriu duhet të jetë si bleta punëtore. Kjo është thënia që e përdorim kur duam ta nxisim dikend... Lexo më shumë