Kushtrim Krasniqi

Një qenie njerëzore më tepër në botë, që ka pasion teknologjinë, filmin dhe dyjat bashk.

Përdoruesit që e ndjekin Kushtrim Krasniqi

64x64
Fitim Majkovci
Djalë i ri, me nji botë mas vetës që shpesh e shan' e herë tjera e don' shumë...
64x64
Sovran Hoti
Mysafir i paftuar në zemrën e secilit!