Kushtrim Krasniqi

Një qenie njerëzore më tepër në botë, që ka pasion teknologjinë, filmin dhe dyjat bashk.

Film

Hyrje në zhanrin Wuxia

Fotografi të bukur, efekte vizuele mbreslënëse, rrëfimi i heroizmave të një individi apo grupi të... Lexo më shumë