Jon Syla

Postimet e pëlqyera nga Jon Syla
Inteligjencë Artificiale

Testi i Turing-ut

Po e lexoja një shkrim rreth asaj se “Google Duplex” e ka kaluar apo jo testin e Turing-ut, dhe t... Lexo më shumë