Granit Rexha

Software engineer. Loves to write.

Postimet e pëlqyera nga Granit Rexha
Kulturë

Dallimi mes “prove” dhe “provo” dhe përdorimi i tyre në tekste

Përdorimi i internetit ka qenë një gjë shumë e frytshme për shumëkënd që njoh, e sidomos për mua... Lexo më shumë