Artikujt me temën: VETEVENDOSJE


Politikë

Letër publike Albin Kurtit

I dashur Albin, Të njoh mjaftueshëm sa për ta ditur se je modest dhe je kundër mitizimit të in... Lexo më shumë

Politikë

Letër publike deputetit Frashër Krasniqi

I nderuar deputet i Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvendin e Kosovës, Frashër Krasniqi, Pavarësisht... Lexo më shumë

Politikë

Udhëkryqi i Vetëvendosjes për “Gjykatën Speciale”

Momentalisht Lëvizja Vetëvendosje (LVV) gjendet në një udhëkryq të rëndësishëm, për të cilin së s... Lexo më shumë