Artikujt me temën: AWARD


Të ngjashme

Ekonomi

Si e fitova çmimin "Top 40 under 40" Business Elite Award bashkë me shokun tim që nuk ekziston

E kam shpërndarë këtë ngjarje në formë të një serie të storieve në Instagram dhe në bazë të rea... Lexo më shumë