Teknologji

teknologji


Teknologji

A ja vlen të blihet Samsung Galaxy Note 10+?

Sa do të paguanit për të patur një laps në telefonin tuaj? Kjo është pyetja thelbësore për Not... Lexo më shumë

Teknologji

Një hyrje e shkurtër në Quantum Computing

Përderisa jemi ende në fillim të shekullit XXI, shumë hulumtues janë duke kërkuar rrugë të reja p... Lexo më shumë

Teknologji

A është rrezik ta mbani telefonin në xhepin tuaj?

Pse përdorimi i tyre mund të shkaktojë zhvillimin e tumoreve? Telefoni celular është një pajis... Lexo më shumë

Teknologji

Graph Databases : Neo4j

Me rritjen e prodhimit të dhënave me anë të paisjeve të ndryshme elektronike dhe platformave kome... Lexo më shumë