Vlera Murtezi

Read & grow

Psikologji

Brenda mendjes së shkencëtarit të çmendur

Për dekada të tëra shkencëtarët dhe  doktorët më të shquar  botëror kanë besuar se ulçera në st... Lexo më shumë

Psikologji

Pse faktet nuk na e ndryshojnë mendjen

Dikur ekonomisti J.K Galbraith shkroi, “Përballë zgjedhjes mes ndryshimit të mendjes dhe vërtet... Lexo më shumë