Mergim Cahani

Founder & CEO @ Gjirafa, Inc.

Postimet e pëlqyera nga Mergim Cahani
Ndërmarrësi

Gjirafa në pozitën e 11 në listën ‘Deloitte Technology Fast 50 ranking’

Gjirafa në pozitën e 11 në listën ‘Deloitte Technology Fast 50 ranking’ për Europën qendrore dhe... Lexo më shumë