Fatlum Rreci

Përdoruesit që i ndjek Fatlum Rreci

64x64
Iliriana Ibraj
Me mujt nuk kisha flejtë kurrë, se boll kemi me flejtë anej.
64x64
Hakan Shehu
Themelues i Papirusit
64x64
Medina Pasoma
Autore e ''Dy Oqeane Largësi''
64x64
Riad Asllani
blogger @ papirusi dhe lead software engineer @gjirafa