Anduen Gashi

I apasionuar pas futbollit :)

Sport

"Kampionati botëror" dhe historia e tij

E diele, 15 korrik 2018. Gjatë kësaj kohe të nxehtë vere dhe këtij ankthi se a do vijnë sundue... Lexo më shumë