Artikujt me temën: FAKTE


Shkencë

10 faktet kryesore në lidhje me sistemin diellor

1. Sistemi diellor është i vjetër 4,6 miliardë vjet Sistemi diellor është 4,6 miliardë vjeç dh... Lexo më shumë

Kulturë

10 gjërat më interesante që do të ndodhin kur vdes mbretëresha Elizabeth

Ka rënë ura e Londrës - ky është kodi që do të fillojë planin e veprimit dhe ngjarjet që do të pa... Lexo më shumë

Histori

Top 10 faktet e Luftës së Dytë Botërore

Gjatë Luftës së Dytë Botërore, Shërbimi Britanik i Sigurisë ose MI5 kishin një program të quajtur... Lexo më shumë

Shëndet

10 fakte mbi tuberkulozin

Rreth një e katërta e popullsisë në botë është e infektuar me baktere të tuberkulozit (TB).  Vetë... Lexo më shumë