Artikujt me temën: ALBINKURTI


Të ngjashme

Politikë

Letër publike Albin Kurtit

I dashur Albin, Të njoh mjaftueshëm sa për ta ditur se je modest dhe je kundër mitizimit të in... Lexo më shumë