Oriada Dajko

Poezi të ndryshme janë botuar nga disa antologji për poet të rinj në Shqipëri, Kosovë, Spanjë dhe në Amerikë.

Prozë & Poezi

Konkuista e qiellit

Ndodh t’iu largohem viteve e të rikthehem si dikur brigjeve të tua, në kufi të prekjes, në kufi... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Dikur ëndërronin ditët

Rastësisht një ditë unë ty të pashë, kur bora ndihej e huaj në Tiranë, dhe të huaja gjurmët e t... Lexo më shumë

Prozë & Poezi

Prijësi i armatës së ëndrrave

E të shoh të strukur, me atë ndjenjë të bëme thërrime, me copëza, thërrmija të saj përreth grumb... Lexo më shumë