Kastriot Tolaj

Studiues i ndërmarrësisë dhe inovacionit.

Ndërmarrësi

Si të krijojmë pasuri?

Nëse dëshironi të bëheni të pasur, si do të vepronit? Një nga opsionet më të mira është që të fil... Lexo më shumë