64x64
Fortesa Gashi
Autore e Librit ' Etje Poetike'
15 Dhjetor 2019 · 2 min lexim

Nënës

Nënës

Me një fjalë zemre mund të them se nëna është gjeneratori që prodhon dashuri. Nese mërzia, brengat, lotet, dhe zhgenjimi të kanë kapluar,

shko hidhu në krahët e nënës, sepse aty do të gjesh lehtësimin e të gjitha brengave tua! 

Sa here që shohë atë fytyrën tënde, bindem që mrekullitë egzistojnë! Dhe lutem e lutem që një mrekullie si ty ti dalim haku një ditë, por është e kotë...Mundi, pagjumësia,kujdesi,uria,lotet,e vuantjet për me na rrit ne, janë të pamundura me ti kthy nënë! Me ti kthy ato kohë qe t'ka lag bora e t'ka lag shiu për ni tardhme tone sa ma tmirë.

Por me zemër e shpirtë, ka me u mundu met respektu qashtu qysh ti ma ke mesu fjalën respekt! Po respektin për ty se kufizon dot as fjala me e mirë që egzistonë! Besomë nënë, se unë ka me ka ngjendje mu kujdes për ty deri në momentin kur tmerr dikush që tdon ma shume se unë, pra, krijuesi Zoti yn! Nuk ka me t'respektu për mem pa dikush, as për me m'livdu dikush, po ka me t'respektu se e meriton! 

Nanë, për ty, kujdesin, e dashnin tane, nuk mjaftojnë detrat e oqeanet e botës me fol! Por shpresoje, që secili individ, e kupton vlerën tënde.

Se tu pas respekt për ty, e ka mundesinë me fitu xhenetin... Faleminderit që egziston o mjalti i jetës, forca e kesaj bote, mrekullia botërore, e krenaria e çdo personi qe e ka mundesine me te thirre ' NËNË'. 

| Fortesa Gashi |Fortesa Gashi
Autore e Librit ' Etje Poetike'

Gjithashtu lexoni


0 komente