64x64
Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej Lajthitjes", "Andje"; Perkthyese Freelance ALB/MNE/ENG.
16 Tetor 2018 · 2 min lexim

Kur te zgjohem

Kur te zgjohem

kur te zgjohem

te dua aty diku

pas shpines time

si jorgan mbeshtjelle per mua.


kur te zgjohem 

dua te buzqesh'

e te me buz'qeshesh

dhe te puthemi, pse jo ?


kur te zgjohem

dua te ti tregoj endrrat.

ne detaje

mbase pak nga ato edhe do i shtoj.


kur te zgjohem 

mbase duke qare ndonjehere

te te godas 

per veprimet tua ne makthet e mia.


kur te zgjohem 

do te te kerkoj falje

qe gjithe naten 

te kam vjedhur mbulesen. 


kur te zgjohem 

dua te te shtrengoj fort

dhe te ta nxjerr gjuhen 

si nje femije i llastuar. 


kur te zgjohem 

dua te shtyj veten

nga ana ime e krevatit 

pasi ta kam zene tenden.


kur te zgjohem

e sa here te zgjohem

dua te zgjohem 

vetem me ty. 
Flutur Mustafa Pllana
CEO - Ndjenje n'Kornize *Juriste e diplomuar BA/MA; Autore e "Na dy", "Pertej Lajthitjes", "Andje"; Perkthyese Freelance ALB/MNE/ENG.

Gjithashtu lexoni


0 komente