Politika e Cookies

Kjo faqe është përgatitur që t’ju ofrojë përdorueseve tanë me shumë informacione se si Papirusi i perdorë cookie. Papirusi vazhdimisht e rishikon këtë faqe që më së miri të reflektoj teknologjinë të cilën e përdorim në ueb-faqen tonë.


Çka janë Cookies?

“Cookie” është fajll që përmban informacione që një ueb-faqe e dërgon në kompjuterin, laptopin apo pajisjen tuaj përderisa ju jeni duke e shikuar atë ueb-faqe. Çdo cookie është unik në shfletuesin tuaj dhe përmban disa informacione anonime si identifikimi unik, emri i faqes, dhe përmban disa karaktere dhe numra. Cookie i lejon ueb-faqes që të mbaj mend preferencat tuaja ashtu që të ju shërbej sa më mirë në të ardhmen.

Si i përdorë Paprusi cookies?

Cookies përdoren prej shumë ueb-faqeve në mënyrë që të ju shërbejneë përdoruesve të tyre dhe janë të përdorur nga Papirusi që të përmiresojë ueb-faqen dhe që të sjell një shërbim sa më të përshtatshëm dhe interaktiv me përdoruesin. Në menyrë që ueb-faqja jonë të funksionojë Papirusi përdorë lloje të ndryshme të cookie derisa ju shfletoni ueb-faqen tonë. Disa ose të gjitha cookie e mëposhtëm mund të ruhen në shfletuesin tuaj.

Analizim i audiences

Përdorimi i këtyre cookie bëhet me qëllim që të dijmë se nga cilat shtete vijnë vizituesit, çfarë pajisje përdorin, çfarë sistemi operativ etj. pa e identifikuar personalisht përdoruesin e Papirusi.

Siguri

Ne përdorim cookie për siguri, ashtu që të identifikojmë përdoruesit tanë kur kyçen, që ata të mos bien pre e keqpërdorimeve dhe e mashtrimeve në llogarinë e tyre, si dhe gjithashtu që të mbrojmë të dhënat e tyre prej palëve të treta të paautorizuara. Poashtu kjo bëhet edhe për qëllim që të mbrohet faqja jonë nga përdoruesit e paautorizuar.

Cookie të palëve të treta

Në shumë pjesë të ueb-faqes tonë gjithashtu ka cookies që na tregojnë se sa vizitues unik kemi dhe sa shpesh ata e vizitojnë ueb-faqen e Papirusi. Në disa raste në perdorim shërbime të palëve të treta për këtë gjë, si për shembull Google Analytics.

Cka mund të bëni nëse doni të kontrolloni përdorimin e Cookie?

Ju keni mundësi të pranoni apo të ndalni cookies duke e përdorur shfletuesin tuaj, por ju lutemi keni parasysh se për disa pjesë të ueb-faqes tonë nuk mund të punojne pa cookies. Cookies mund të fshihen apo refuzohen duke ndryshuar konfigurimet në shfletuesin tuaj. Linkat në vazhdim mund të ju ndihmojnë për këtë:

Firefox
Safari
Internet Explorer
Chrome
Microsoft Edge

Keni parasysh se këto janë ueb-faqe të palëve të treta dhe si të tilla Papirusi nuk mban asnjë përgjegjësi për instruksionet e dhëna në këto faqe.

Nëse keni pyetje tjera për politikat e Papirusi, ju lutemi kontaktoni në [email protected]. Duke vazhduar shfletimin dhe përdorimin e ueb-faqes tonë, ju pajtoheni me keëto politika të privatesisë.